Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika.

Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben.

De Platte Valley strekt zich uit van Colorado tot Nebraska en wordt gekenmerkt door haar uitgestrekte grasheuvels. Uitsluitend Black Angus dieren, vrij geboren in de vallei, genieten van de ruimte en de frisse buitenlucht in dit enorme gebied. Daarna worden ze gevoed met een speciaal graandieet dat 160 tot 180 dagen duurt. Dit dieet is het resultaat van jarenlange ervaring en draagt bij aan de ontwikkeling van het zo geliefde intramusculaire vet in het vlees.

Het programma is onderdeel van de Platte Valley Group, opgericht door de Viola Family. Deze familie werkt al sinds 1975 met rundvlees in Nebraska en breidde zich later uit naar Colorado. De uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit die de familie heeft is niet onopgemerkt gebleven. De Platte Valley Group staat dan ook bekend als een veteraan in de vleesindustrie, alom geprezen voor haar bijzondere producten. Aandacht voor elk dier wordt verkozen boven massaproductie.

Niet voor niets kiest de Platte Valley Group alleen de beste Black Angus dieren uit voor deze productlijn. Door uitsluitend gebruik te maken van het Black Angus ras blijft de kwaliteit van het vlees extreem hoog, generatie na generatie. Black Angus dieren staan van oudsher al bekend om de dooradering van vet in hun spieren, wat het vlees zo smaakvol maakt. 

Een superieur ras dat met de grootst mogelijke zorg wordt verzorgd en ontwikkeld in een ervaren familiebedrijf – het zijn de factoren die zorgen voor een product dat een klasse apart is van zijn soortgenoten op het gebied van smaakervaring, malsheid en sappigheid. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Iberdeli en de Platte Valley Group bent u verzekerd van dit exceptionele rundvlees.