Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vlees

Producten.

Iberdeli is een vleesimporteur van luxe vleessoorten, gevestigd in Barendrecht, iets ten zuiden van Rotterdam. Oprichter Paul González is in 2005 begonnen met het importeren van vers & gedroogd ibérico varkensvlees dat hij leverde bij de betere slagers en restaurants in Nederland. Al snel kwamen hier andere mooie producten bij uit Spanje, zoals Rubia Gallega rundvlees, Spaans wild, Pyreneeën lamsvlees en overige Spaanse vleeswaren.

Vers ibérico varkensvlees

Vers ibérico varkensvlees.

Het Ibérico varkensras staat bekend als het beste ras ter wereld. Vers Ibérico vlees wordt gekenmerkt door een hoge concentratie intramusculair vet. Dit wordt ook wel gemarmerd vlees genoemd, en het zorgt ervoor dat het vlees buitengewoon smaakvol is. De marmering van Ibérico vlees is een klasse apart van dat van andere varkenssoorten. Niet voor niets wordt het Ibérico ras ook wel de ‘Wagyu’ onder de varkens genoemd.

Graan gevoerd rundvlees uit Australië.

Het Australische rundvlees van Iberdeli is het resultaat van decennialange toewijding, innovatie en optimalisatie. Onze samenwerking met de gepassioneerde experts van Angus Pastoral zorgt ervoor dat u een stukje Australisch vakmanschap op uw bord krijgt, rechtstreeks uit de natuur.

Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika

Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika.

Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben.

Kwaliteitsvlees

BETROUWBAARHEID &

HOGE KWALITEITS- STANDAARD.

Iberdeli werkt uitsluitend samen met gecertificeerde producenten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van dierenwelzijn, kwaliteit en hygiëne. Onze partners zijn afkomstig van vijf verschillende continenten en hebben alle benodigde certificaten in huis.

NEEM CONTACT OP

ONZE PARTNERS.

Raza Ibérico
Platte Valley
Angus Pastoral
Oino Gustus
Heritage Angus
La Finca
Carnicas Dibe
Agnei Ibérico
IFSLogistics
IFSBroker

Wij geloven in onze

kernwaarden

Meer over ons weten?
Bel of mail

Hoge kwaliteitsstandaard

Alle producten die wij leveren zijn afkomstig van partners die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij hebben hiervoor alle benodigde keurmerken en certificaten in huis.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit

Al sinds 2005 is Iberdeli een zeer betrouwbare partner op het gebied van luxe vleesproducten. U kunt altijd rekenen op heldere afspraken en een snel en inzichtelijk leveringsproces.

Service

Iberdeli is bereikbaar per telefoon, email en WhatsApp. Onze 18 toegewijde medewerkers helpen u graag verder. Mede dankzij onze ervaring, en die van onze logistieke partners, kunt u altijd rekenen op een snelle oplossing op maat.