Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Graan gevoerd rundvlees uit Australië.

Het Australische rundvlees van Iberdeli is het resultaat van decennialange toewijding, innovatie en optimalisatie. Onze samenwerking met de gepassioneerde experts van Angus Pastoral zorgt ervoor dat u een stukje Australisch vakmanschap op uw bord krijgt, rechtstreeks uit de natuur.

De runderen van Angus Pastoral grazen in de prachtige, uitgestrekte graslanden in het noordoosten van Australië. Ongerepte natuur zover het oog reikt, kristalhelder water en heerlijk schone lucht – het is een van ’s werelds beste plekken voor rundvee om op te groeien. Op maar liefst 160.000 hectare krijgen de dieren alle ruimte om een onbezorgd leven te leiden, waar het respect voor hun welzijn al vele generaties als het allerbelangrijkste wordt gezien. Vervolgens krijgen zij gedurende 100 tot 120 dagen een speciaal graandieet, zorgvuldig samengesteld, afgewogen en door de jaren heen tot in detail geperfectioneerd. 

Al sinds 1960 pioniert de familie Angus op het gebied van rundvleesproductie. Het zorgvuldige proces van het selecteren van alleen de allerbeste dieren heeft als het ware een eigen ras gecreëerd, waarin de beste eigenschappen worden doorgegeven aan volgende generaties. Bij Angus Pastoral blijven de runderen bovendien hun hele leven op één plek. De gehele levensloop wordt persoonlijk overzien door boer Blair Angus. Aandacht voor dierenwelzijn is hier geen kwestie van keurmerken en certificaten, maar zit diepgeworteld in de cultuur en de manier van leven op het Australische platteland. 

Dankzij de langlopende samenwerking tussen Iberdeli en de familie Angus kunt u kennis maken met deze hoogwaardige rundvleesproducten. Niet voor niets sleepte de productlijn van Angus Pastoral al meerdere prestigieuze prijzen in de wacht. De volle smaak van het malse stuk vlees op uw bord is het resultaat van tomeloze inzet, familietraditie en puur vakmanschap. 

OINO GUSTUS – DE BESTE KEUZE

Voor het meest bijzondere Australische rundvleesproduct moet u zonder twijfel bij Oino Gustus zijn. Voor dit exclusieve programma worden al generaties lang alleen de allerbeste runderen geselecteerd. Op de feedlot loopt de boer hoogstpersoonlijk rond in de kudde, waar hij met buitengewoon oog voor detail een strenge selectie maakt van de allerbeste dieren. Deze dieren worden vervolgens nog eens 100 dagen extra op een speciaal graandieet gezet. Het dieprode Oino Gustus vlees heeft een ongeëvenaarde marmering en een smaakervaring die u nooit meer zult vergeten.