Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Graan gevoerd rundvlees uit Canada.

Ons graan gevoerde rundvlees uit Canada is afkomstig uit het bijzondere Heritage Angus programma. Dit programma staat voor betrouwbaarheid, integriteit en dierenwelzijn. De allerhoogste kwaliteitsnormen zorgen voor een eerlijk, natuurlijk en uniek product van topkwaliteit.

Schone lucht, schoon water en een optimaal klimaat spelen een grote rol in het welzijn van Heritage Angus dieren en de kwaliteit van hun vlees. In het westen van Canada krijgen zij dan ook alle ruimte om vrij te bewegen in heuvelachtige, groene weilanden. Vervolgens krijgen ze ten minste 180 dagen een zorgvuldig afgewogen dieet van granen als tarwe en gerst. Hierbij wordt bovendien het never ever-principe gehanteerd: Heritage Angus dieren krijgen nóóit antibiotica, hormonen of steroïden. Alles draait om harmonie met de natuur, zowel qua voeding als leefomgeving.

Bij het Heritage Angus programma zijn meerdere Canadese boerenfamilies aangesloten, elk met een aantal traditionele familiewaarden als basis. De waarden voor het produceren van rundvlees zitten diep verweven in de cultuur en de werkwijze. Duurzame samenwerking met respect voor mens, dier en natuur staan hierbij centraal. Alleen met buitengewone aandacht voor het welzijn van de dieren en hun leefgebied kan de topkwaliteit van het vlees gegarandeerd worden.

Al sinds 1860 grazen de oorspronkelijk Schotse dieren in de Canadese graslanden. Daarbij wordt het beste van twee werelden gecombineerd – een oersterk ras en een optimale natuurlijke omgeving. Alle dieren zijn 100% Canadian Angus en terug te traceren naar hun oorspronkelijke boerderij. Dankzij het ruime en gezonde leefgebied blijven hun sterke genen zich bovendien doorontwikkelen. 

Het resultaat van deze combinatie van hoge kwaliteitsnormen, gezonde natuur en puur vakmanschap zorgt voor vlees van ongeëvenaarde kwaliteit, dat geliefd is om zijn smaak en malsheid. Niet voor niets won het Heritage Angus programma de prijs voor beste Canada Angus product in de World Steak Challenge. Elke 2 weken krijgt Iberdeli vers Heritage Angus vlees geleverd, zodat ook u kunt genieten van dit bijzondere product.