Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wild uit Spanje en Polen.

Bij Iberdeli kunt u ook terecht voor diverse wildspecialiteiten en bijzonder gevogelte uit Spanje en Oost-Europa. Wij werken samen met een aantal specialisten op het gebied van onder andere vleeswaren van hert en wild zwijn en diverse soorten gevogelte als eend, gans en fazant.

Spaans wild staat bekend om zijn unieke smaak, een direct gevolg van de vruchtbare leefomgeving van de dieren. Onder andere herten en zwijnen doen zich in het Extremadura-natuurgebied in het zuidwesten van Spanje tegoed aan een zeer divers voedselpalet, wat de kwaliteit en voedingswaarde van hun vlees ten goede komt. Vanwege het hoge eiwitgehalte en de lage vet- en cholesterolpercentages is het vlees ook nog eens gezond.

Iberdeli werkt op het gebied van hert en wild zwijn al meer dan 10 jaar samen met Carnicas Dibe, een vooraanstaande wildproducent uit El Gordo met meer dan 40 jaar ervaring. De wilde zwijnen en herten worden na het schieten direct in koelwagens naar de fabriek gebracht, waar ze worden verwerkt en verpakt. Dit hele proces, van het schieten tot het verpakken, wordt overzien door hygiëne- en kwaliteitsinspecteurs en dierenartsen.

Ook in Oost-Europa werkt Iberdeli samen met diverse partners op het gebied van wild en gevogelte. Wij werken uitsluitend met wildproducenten die voldoen aan de allerhoogste hygiëne- en kwaliteitseisen. Onze partners hebben alle denkbare certificaten hiervoor in huis. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag bij uw zoektocht.