Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Meat the team: Kevin van der Meer

29 november 2023

Om te beginnen, kun je ons wat meer vertellen over jezelf en jouw rol binnen Iberdeli?

Ik ben Kevin van der Meer en woon in Hendrik-Ido-Ambacht, samen met mijn vriendin. We hebben twee prachtige dochters, waarvan de jongste een maandje geleden is geboren! In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin, daar kan ik enorm van genieten. Daarnaast vind je me in het weekend geregeld in het zwembad voor een potje waterpolo. 

Bij Iberdeli ben ik verantwoordelijk voor de logistiek binnen Europa en zorg ik ervoor dat de bestellingen op de juiste bestemming terechtkomen. 

Hoe ben je bij Iberdeli terechtgekomen?

Iberdeli was leverancier bij mijn vorige werkgever, waar ik een deel van de inkoop deed. Mijn vorige werkgever, onderdeel van een groter concern, zou in 2017 verhuizen naar Noord-Holland. Vanwege mijn voorkeur om dichter bij huis te werken en mijn positieve ervaringen met Iberdeli, informeerde ik naar openstaande vacatures. Deze waren er op dat moment niet, maar er is destijds speciaal voor mij een plan op maat ontwikkeld. Ik begon als chauffeur en ben volgens afspraak snel doorgegroeid naar functies in de logistiek en planning.   

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
's Ochtends zorg ik ervoor dat onze chauffeurs op tijd vertrekken om onze Nederlandse klanten te voorzien van de bestelde producten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het tijdig verzenden en ontvangen van diverse ladingen uit Spanje, ons koelhuis in Ridderkerk of externe koelhuizen. Indien nodig, ben ik hands-on betrokken bij de werkzaamheden in de loods.

Voor welk stuk vlees kun je jou ‘s nachts wakker maken?

De secreto van het Ibérico varken en de USA Bavette (rundvlees) zijn mijn favorieten! Heerlijk voor op de BBQ en het enige wat je nodig hebt, is een snufje grof zeezout. 

Tot slot, met welke collega zou je wel eens een week willen ruilen en waarom?

Met onze sales-collega Thu. Hij verkoopt alles wat los en vast zit. Thu kan nog ijs verkopen aan een eskimo. Het lijkt mij geweldig en tegelijkertijd een flinke uitdaging!