Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ibérico lam.

Iberdeli biedt u de kans om de uitzonderlijke smaak van een exclusief type Spaans lamsvlees te ervaren: Agnei Ibérico. Dit product deelt veel van zijn eigenschappen met Iberisch varkensvlees maar heeft het zachte en malse karakter dat u gewend bent van lamsvlees.

De Agnei Ibérico dieren leven in het noorden van Spanje, aan de voet van de Pyreneeën. In hun kalme, groene leefgebied doen ze zich tegoed aan een zorgvuldig afgewogen combinatie van moedermelk, granen en zonnebloempitten. In de frisse lucht van de Spaanse heuvels worden de uitstekende aangeboren kwaliteiten van dit raszuivere schaap zo optimaal verder ontwikkeld.

Het bijzondere Agnei Ibérico programma wordt uitgevoerd door de Pastores Group Oviaragon, een gerenommeerde Spaanse coöperatie van vakmensen op het gebied van schapenvlees met meer dan 40 jaar ervaring. Spaanse wetgeving ziet er bovendien op toe dat de productlijn voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Agnei Ibérico lamsvlees is afkomstig van een speciaal geselecteerd raszuiver schaap genaamd Rasa Aragonesa. De geschiedenis leert ons dat het Rasa Aragonesa-schaap al liefst 2.000 jaar aanwezig is in het noorden van Spanje. De harmonie tussen de dieren en hun leefgebied vormt dan ook een ijzersterk fundament voor de superieure kwaliteiten van dit ras.

Agnei Ibérico vlees is buitengewoon zacht en sappig, en dankzij de hoge Omega 3 en Omega 6 concentraties ook nog eens zeer gezond. Het vlees is bij veel Spaanse chefs geliefd vanwege de malsheid en rijke smaak, en bij Iberdeli kunt u dat zelf ervaren.